Maak het visueel!

Workshop functioneel tekenen op de flip-over


WAAROM

 

Er is veel behoefte aan duidelijkheid tegenwoordig. Je kunt prachtige betogen houden, heel volledige documenten schrijven, en toch komt het verhaal niet over.

Of je staat voor een groep, maar ziet mensen voortdurend afdwalen of merkt dat ze de boodschap niet meekrijgen. Hoe houd je die aandacht vast? Hoe zorg je dat het aanspreekt en binnenkomt?

Door het visueel te maken, zet je je woorden kracht bij. Je dwingt jezelf om terug te gaan naar de kern en keuzes te maken waardoor je woorden wel blijven hangen bij anderen.


VOOR WIE

 

Nee, je hoeft echt niet te kunnen tekenen om mee te doen. Laat jezelf verrassen en ik neem je er in mee.
Deze workshop is nuttig voor iedereen die graag informatie beter wil herinneren, delen of begrijpen, op een visuele manier. De toepassing van die nieuwe kennis bepaal je zelf.
De een gebruikt het voor presentaties, de ander maakt praatplaten en een ander doet het om sneller en gemakkelijker met collega’s te kunnen samenwerken.

Hoe dan ook, het gaat je aan het denken zetten over de manier waarop je werkt én communiceert.


WAT

 

In 1 dag krijg je de smaak voor visueel werken te pakken zodat je voortaan in elke situatie met plezier en zelfvertrouwen voor de flip-over of groter papier staat. In de ochtend werken we aan de belangrijkste uitgangspunten, de middag staat in het teken van het toepassen daarvan. Je vertrekt met een flinke dosis inspiratie én de juiste set stiften, dus je kunt meteen aan de slag!

Doe mee met een van de open workshops of vraag een in-company workshop aan die we samen toespitsen op de behoefte van het team of de groep. Vraag een offerte aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Showlist data is not configured

 

 

Data 2020:

vrijdag 18 september (kleinere groep i.v.m. Covid-19, nog 2 plekken beschikbaar)
vrijdag 20 november

 

Omvang groep (open workshop): max. 10 personen
Locatie: www.decomice.nl in Harmelen (nabij Utrecht).
Tijd: Van 10-16 uur.
Deelname aan een workshop kost E275 (ex. BTW).

Inclusief:
Neuland materialenset (t.w.v. E35)
• Hand-outs workshopmateriaal
• Heerlijke boerenlunch met lokale producten

Geef je op of stel je vragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Go to top