VisualStoryProducts
Je boodschap onder de aandacht brengen wordt steeds moeilijker. Het publiek is snel afgeleid en ongeduldig. Een visuele versie is compact, hapklaar en aansprekend.
Denk aan een getekende animatie video, praatplaat of zelfs zakelijk prentenboek.
VisualStoryTraining
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van visueel werken. Minder schrijven en praten, meer tekenen!
Wil jij dat ook? Doe mee met de open of incompany VisualStoryTraining en leer zakelijk tekenen.
In 1 dag krijg je de smaak voor visueel werken te pakken zodat jij straks met plezier en zelfvertrouwen voor het papier staat.
VisualStoryReport
Er gaat zoveel aandacht uit naar de organisatie van events. Sprekers, aanwezigen, catering, fotografie, cameraman, remote mogelijkheden..
Maar uiteindelijk gaat het om wat mensen met zich meenemen als ze weer vertrekken. Maak het ze makkelijk en maak gebruik van een VisualStoryReport.

Maak het visueel!

Ik vertaal jouw woorden naar een heldere getekende weergave, in video, beeldbestand of print. Zie mij als jouw inhoudelijke sparringspartner - de objectieve buitenstaander met de kritische maar frisse blik. Een eerlijk klankbord.

De kern laten zien in een tekening, de juiste invalshoek, een gedeeld beeld met een stukje emotie. Dat is de kracht van visual storytelling.

Het is geen kunst, deze manier van tekenen. Het is een tool. Niets anders dan een extra manier om je uit te drukken. Om jouw verhaal, jouw boodschap, echt over te laten komen.

Visuele verhalen zijn om te delen, herinneren, om trots op te zijn, om te verbinden en te motiveren.

Mensen zijn van nature beelddenkers

De meeste mensen denken in beelden, niet woorden! Zo vinden we betekenis in de wereld om ons heen. En toch, wanneer we ons uit willen drukken, worden er documenten vol getypt, eindeloze vergaderingen gehouden en hopen we maar dat we elkaar begrijpen.

Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan duidelijkheid en inzicht. Behoefte om te weten waarom ze iets doen en waar het bedrijf waar ze voor werken voor staat.